avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi mostenitor

ce virsta maxima trebuie sa aiba mama ca sa poata vinde propietatea ei,fara semnatura urmasilor.exista un termen de virsta peste care poti fii declarat insuficient responsabil pt. tranzactii imobiliare?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:32, 21 Iunie 2017
Nu exista o varsta maxima. O persoana poate fi perfect constienta si la 98 de ani.
Daca notarul are dubii, va solicita un certificat medico legal psihiatric, care sa ateste faptul ca persoana are discernamant.
Si daca are, nu are nevoie de acordul copiilor. De fapt, nimeni nu are nevoie de acordul copiilor pentru a vinde un bun al sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vânzare cumpărare elena_1234 elena_1234 Vreau sa știu dacă se poate anula un contract de vanz cump încheiat de catre parintii mei în 2016. Au vândut singurul imobil aflat în proprietate lor în ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea retractării unei declarații de neacceptare a succesiunii dată de fiică? dacă da, cui ar trebui să se adreseze? nyusziful nyusziful Buna ziua. Exista posibilitatea retractarii unei declaratii de neacceptare a succesiunii de catre fiica? Aceasta are 80 de ani, si a fost indusa in eroare cu ... (vezi toată discuția)
Un contract de vanzare cumparare, efectuat de tatal meu in etate ... LENUTARACOTI LENUTARACOTI Un contract de vanzare cumparare,efectuat de tatal meu in etate de 83 de ani ,fără a avea la dosar un certif.medico legal care sa ateste sanatatea sa ... (vezi toată discuția)