avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Activitate CFP
Discuție deschisă în Executare silită

Activitate CFP

Sunt persoana autorizata cu viza CFP intr-o institutie publica (verific corectitudinea stabilirii, reluarii, suspendarii, incetarii dreptului conform L76/2002 - legea somajului)
Sunt situatii in care persoanele nu respecta legislatia si se constata debite. Aceste debite sunt calculate si vizate tot de catre CFP. Azi am primit o decizie ca voi face parte din comisia de executare silita. Intrebarea mea este: daca eu sunt cea care vizez decizia de debit este legal sa ma deplasez sa si recuperez sumele? Nu este incompatibilitate faptul ca eu am calculat, si ulterior m-am deplasat la recuperare?
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate cfp mariacristi mariacristi Sunt persoana autorizata cu viza CFP intr-o institutie publica, mai precis AJOFM, institutie care stabileste drepturi banesti persoanelor care isi pierd locul ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj suspendat helisstalin helisstalin Buna ziua, nu mi-am vizat carnetul de somaj in luna septembrie 2010 iar in octombrie m-am dus sa-l vizez cu intarziere. Mi s-a zis ca mi se suspendase dreptul ... (vezi toată discuția)
Functiile de cenzor si casier detinute de aceeasi persoana sunt incompatibile? abeonaaudit abeonaaudit Intr-o Asociatie de Proprietari persoana care incaseaza si plateste facturile, avand functia de casier desfasoara si activitatea de cenzor (unic). Dupa ... (vezi toată discuția)