avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incompatibilitate CFP
Discuție deschisă în Executare silită

Incompatibilitate CFP

Sunt persoana autorizata cu viza CFP intr-o institutie publica, mai precis AJOFM, institutie care stabileste drepturi banesti persoanelor care isi pierd locul de munca. Deoarece aceste persoane dupa stabilirea drepturilor banesti nu respecta legslatia in vgoare se creeaza debite care trebuie recuperate
Aceste debite sunt calculat si vizate de mine.
De curand amprimit o decizie prin care mi se comunica sa fac parte din comisia de executare silita.
Intrebarea mea este, pot sa merg sa recuperez un debit care a fost calculat si vizat tot de catre mine? Nu este incompatibilitate?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Activitate cfp mariacristi mariacristi Sunt persoana autorizata cu viza CFP intr-o institutie publica (verific corectitudinea stabilirii, reluarii, suspendarii, incetarii dreptului conform L76/2002 ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor ... ghita_28 ghita_28 Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor după ce a fost respinsă o Incuvintare executare silită, ce a rămas definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si inflatia la zi pentru drepturi banesti castigate in instanta Lungu Constantin Lungu Constantin Va rog cum se calculeaza actualizarea cu rata inflaţiei precum şi cu dobânda legală la suma respectivă, a drepturilor banesti castigate in instanta ? (vezi toată discuția)