Buna seara,vin cu o intrebare va rog daca imi puteti da un raspuns clar sau un sfat.Sunt in divort cu sotia de la inceputul anului,avem 2 minori,locuim inca impreuna in apartamentul primit de ea ca donatie in timpul casatoriei ca bun propriu,ideea este ca mi a expirat buletinul acum cateva luni si ea nu a vrut sa ma ia in spatiu si nici altcineva,dar am reusit sa depun actele la evidenta populatiei fara ea si fara acordul ei si mi am facut un altul pe aceeasi adresa,o hotarare judecatoreasca nefiind data cu privire la divort.Acum ea a aflat a facut plangere la evidenta populatiei si vrea sa mi deschida actiune penala cu privire ca mi am facut buletinul fara semnatura ei.poate sa mi faca asa ceva?ce sanse am sa fiu acuzat?multumesc.
Actiune penala
C.Razvan
Buna seara,ce sanse am sa fiu acuzat penal si in ce baza daca mi am facut buletin pe aceeasi adresa unde locuiesc cu sotia si cei doi minori fara acordul si ... (vezi toată discuția)
Penal
C.Razvan
Buna seara.Pot fi acuzat penal daca mi am facut buletinul fara acordul sotiei???Mentionez ca suntem in proces de divort,cu minori si locuim impreuna inca in ... (vezi toată discuția)
Apostila sau nu?
roxanatech
Buna!
Am si eu o intrebare. Sunt plecata din tara(in SUA) si vreau sa reinnoiesc pasaportul fiicei mele minore, care este expirat. Deci este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)