avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune penala

Buna seara,ce sanse am sa fiu acuzat penal si in ce baza daca mi am facut buletin pe aceeasi adresa unde locuiesc cu sotia si cei doi minori fara acordul si semnatura ei apartamentul fiind donatie bun propriu al ei dobandit in timpul casatoriei ,fiind in divort fara o pronuntare judecatoreasca.mentionez ca a aflat,a facut plangere la evidenta populatiei si de aici ar vrea sa mi deschida actiunea.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 17:11, 21 Iunie 2017
Buna ziua!

Nu vad o fapta penala aici.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune penala C.Razvan C.Razvan Buna seara,vin cu o intrebare va rog daca imi puteti da un raspuns clar sau un sfat.Sunt in divort cu sotia de la inceputul anului,avem 2 minori,locuim inca ... (vezi toată discuția)
Penal C.Razvan C.Razvan Acum 1 an eram in divorț si locuiam la aceeași adresa cu fosta soție, casa fiind pe numele ei primita ca si donație in timpul căsătoriei,eu mi am facut ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu ady58 ady58 sunt casatotit de 28 ani si sotia a parasit domiciliul luandu-si doar lucrurile personale . ce se poate face legal nefiind cale de intoarcere /? nu avem copii ... (vezi toată discuția)