avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Penal

Acum 1 an eram in divorț si locuiam la aceeași adresa cu fosta soție, casa fiind pe numele ei primita ca si donație in timpul căsătoriei,eu mi am facut buletinul tot pe aceeași adresa ea neștiind, dar menționez ca nu am semnat vreun act la evidenta populației, ea mi a făcut intre timp plangere penala si urmează sa merg sa dau declarații. Care sunt șansele sa fiu acuzat, cine ma poate sfatui in vreun fel. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:59, 7 Aprilie 2018
Cum ati reusit sa va faceti buletinul fara acordul proprietarului? Ati declarat ceva, in plus sau in minus, ceva necorspunzator? Sau ati spus in mod corect ca imobilul nu va apartine si de fapt apartine altei persoane, etc? Trebuie sa explicitati putin asupra imprejurarilor de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune penala C.Razvan C.Razvan Buna seara,ce sanse am sa fiu acuzat penal si in ce baza daca mi am facut buletin pe aceeasi adresa unde locuiesc cu sotia si cei doi minori fara acordul si ... (vezi toată discuția)
Actiune penala C.Razvan C.Razvan Buna seara,vin cu o intrebare va rog daca imi puteti da un raspuns clar sau un sfat.Sunt in divort cu sotia de la inceputul anului,avem 2 minori,locuim inca ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume si domiciliu dupa divort deliamilconiu deliamilconiu am divortat acum 3 ani, iar conform hotararii definitive si irevocabile, fostul sot trebuia sa revina la numele dinaintea casatoriei si sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)