avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita

Buna ziua
in 2005 am contractat un credit la bcr si am pus ca si garantie apartamentul in care locuiesc . dar in 2007 am facut refinantare si am schimbat si gajul la credit cu un teren intravilan .prin urmare am scos apartamentul de sub ipoteca lasandu l liber de sarcini .
drept urmare in 2009 am vandut apartamentul dar eu am continuat sa platesc la creditul din bcr pana in 2014 cand nu am mai avut posibilitate
acum executorul judecatoresc vrea sa obtina in instanta anularea actului de vanzare cumparare si sa mi confiste apartamentul
mentionez ca vanzarea s a facut catre parintii mei dupa care ei l au vandut mai departe in 2014 -a doua vanzare
eu stiu ca daca au trecut 3 ani de la prima vanzare se prescriu acele date .
poate executorul sa obtina anularea actului de vanzare cumparare daca a fost vandut din 2009 ? si mai ales ca eu am platit la credit pana in 2014 ?
multumesc , astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:06, 21 Iunie 2017
Buna ziua,

Anularea acelui contract de vanzare cumparare s-a cerut pentru ca vi s-a diminuat patrimoniul (nu pentru ca ar fi fost cumva in continuare garantie pentru credit). Ar trebui sa demonstreze reaua credinta a dvs. la incheierea contractului de vanzare.

Daca aveti posibilitatea, luati legatura cu un avocat pentru a analiza cazul dvs. in concret.
Nu va avea castig in instanta,
Orice parte interesată poate ataca actul de V/C, dar șansele de reușită sunt aproape de zero.

Cițiți aici un material similar: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru a ''fenta'' banca ionut_daniel ionut_daniel am un credit la Banca....problema este ca am niste bunuri pe numele meu...dak le vand unui apropiat (nu este ruda cu mine), in perioada cand nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate nelutu47 nelutu47 Doresc sa fac transferul de proprietate a unui apartament, catre unicul mostenitor. Care ar fi cea mai buna varianta de acte ce trebuie semnate, pentru ca ... (vezi toată discuția)