EU ȘI SOȚUL MEU AM FOST DAȚI ÎN JUDECATĂ ÎN MOD ABUZIV ÎN IUNIE 2014 DE CĂTRE ȘEFII ASOCIAȚIEI DE PROPRIETARI DE CARE APARȚINEM, PENTRU O AȘA-ZISĂ RESTANȚĂ DE 1.889 LEI ȘI PENTRU O PENALIZARE DE 1.750 LEI. După 11 termene de judecată și 2 ani de proces (și după refuzul primei Experte Contabile de a efectua lucrarea de Expertiză Judiciară), noua pseudo-Expertă Contabilă a reușit să facă niște calcule demne de Cartea Recordurilor (în sens negativ), obligând Instanța de Fond și cea de Apel să accepte o absurditate imensă din punct de vedere contabil și juridic, dând o sentință jenantă ca valori calculate, total ilogice, cu o penalizare de 846 de lei, pusă pentru o restanță de ... 46 de lei, adică de 20 de ori mai mare ! CITEZ DIN ACEASTĂ SENTINȚĂ CARE FRIZEAZĂ ABSURDUL:
„Tribunalul, deliberând asupra Apelului Civil înregistrat sub nr. .../2014, constată: Prin sentința civilă nr. 3... din ...06.2016 pronunțată de Judecătoria ... în dosarul nr. .../2014, s-a admis în parte cererea reclamantei Asociația de Proprietari nr. XX, în contradictoriu cu pârâții soți R.M. și C.M., care au fost obligați să plătească reclamantei A.P.XX suma de 46 lei reprezentând Cheltuieli de Întreținere pentru perioada Mai 2011 - Ianuarie 2015 și suma de 846 lei (?!) reprezentând penalități de întârziere calculate pentru perioada Februarie 2012 - Octombrie 2014. PÂRÂȚII AU MAI FOST OBLIGAȚI SĂ PLĂTEASCĂ RECLAMANTEI A.P.XX SUMA DE 1.200 LEI CU TITLU DE CHELTUIELI DE JUDECATĂ (?!), CONSTÂND ÎN ONORARII DE AVOCAT ȘI DE EXPERT. Sentință definitivă pronunțată în ședință publică, azi, 15.12.2016.”
Noi am cerut Revizuirea Apelului, dar ne-am trezit cu un nou dosar, cu calea de atac de ... Contestație în Anulare, pentru care
suntem obligați să plătim iarăși Taxa de Timbru de 100 de lei, altfel suntem amenințați cu anularea cererii.
Nu cred că e logic și legal să se procedeze așa, odată ce nu s-a judecat deloc dosarul cu Revizuirea, transformat din oficiu de șefii Tribunalului, în Contestație în Anulare !
Noi nu vrem să plătim iar acei 100 de lei și vrem să punem la dosar chitanța plătită în cadrul celuilalt dosar, de Revizuire, care nu s-a judecat ... deci am plătit pentru ceva ce n-a existat !
CE ZICEȚI, SUNT ȘANSE SĂ NU NI SE ANULEZE CEREREA DACĂ VOM ARĂTA DOVADA CĂ AM PLĂTIT ÎN FEBRUARIE 2017 ACEA TAXĂ DE TIMBRU, DAR PENTRU UN DOSAR CARE NU S-A JUDECAT ?
Detalii despre speța noastră se găsesc în acest Topic:
„Expertiză Judiciară aberantă - penalizări de 846 lei pentru o restanță de ... 46 lei !” www.avocatnet.ro/content/for...