avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare permis de conducere cu nabadai
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare permis de conducere cu nabadai

Buna ziua, voi fi scurt si la obiect !
Anul trecut am omis, din cazua oboselii si altor motive, sa acord prioritate unor pietoni, angajati regulamentar in trecere.

Am contestat decizia, deoarece imi pierdeam locul de munca. In urma contestarii am pierdut, apoi sfatuit de cineva am facut apel.

Pe data de 23.05.2017 a fost comunicata decizia irevocabila si finala cum ca nu am dreptate iar politia rutiera a castigat.

Pe data de 13.06.2017(stampila de la posta), ajunge plicul cu hotararea finala.

Pe data de 21.06.2017 ma duc sa predau premisul, iar cei de la rutiera imi spun ca trebuia predat pe data de 23.05 cand a fost data sentinta, si deoarece din momentul repesctiv au trecut 15 zile va fi majorata pedepsa cu 30 de zile.

Problema este ca eu am fost instiintat prin raspuns de la tribunal in data de 13.06, care cica nu se ia in considerare. Ce pot face in acest caz.

O persoana a sugerat sa predau permisul, iar cand primesc decizia care specifica tremenul retinerii permisului de conducere, daca este pe 60 de zile in loc de 30 , pot ataca in instanta acest termen !

Am nevoie urgenta de ajutor, 30 de zile nu este o problema, dar 60 ar insemna pierederea locului de munca !

Va multumesc si o zi buna va doresc !

Alte discuții în legătură

Cand pot preda permisul ?? AndreiAlex1989 AndreiAlex1989 Buna ziua , anul trecut am depus o contestatie in urma unei decizii de la politia rutiera , s-a judecat cazul ....s-a ajuns la decizia finala in decembrie ( am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o ... Eta 51 Eta 51 Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile si 6 puncte de amenda adica 835 lei, pentru neacordare prioritate la ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie geomateo geomateo politia rutiera mi-a intocmit un proces verbal de contraventie pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, lasand la o parte faptul ca nu au ... (vezi toată discuția)