avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot preda permisul ??
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot preda permisul ??

Buna ziua , anul trecut am depus o contestatie in urma unei decizii de la politia rutiera , s-a judecat cazul ....s-a ajuns la decizia finala in decembrie ( am pierdut contestatia ) , din ce am inteles ....decizia acasa de a preda permisul trebuia sa vina dupa 30 zile ( apelul ) ....au trecut 60 zile si nu am primit nimic acasa !!
Intrebarea mea este , cand pot preda permisul , am primit o noua oferta de job si nu o pot accepta din cauza ca nu stiu cand trebuie sa il predau !!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 19:38, 19 Februarie 2019
Nu îți vine nimic acasă.
Permisul se preda în 15 zile maxim de când hotărârea rămâne definitiva, adică din ziua de când ai pierdut apelul.
Dacă a trecut cât zici tu, o sa ți se majoreze cu 30 zile suspendarea pentru ca nu ai predat în termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat all3x@ndra all3x@ndra Bună ziua, Anul trecut în luna mai mi s-a luat permisul de conducere pentru 30 zile . Am luat și am făcut contestație și am pierdut procesul . Pe data ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cu nabadai uninvited66 uninvited66 Buna ziua, voi fi scurt si la obiect ! Anul trecut am omis, din cazua oboselii si altor motive, sa acord prioritate unor pietoni, angajati regulamentar in ... (vezi toată discuția)
Predare permis conducere suspendat dupa proces valentinBr valentinBr buna ziua, am urmatoarea situatie : in noiembrie 2013 mi-a fost suspendat permisul de 2 ori in aceeasi zi , pentru depasirea vitezei. Am mers pe firul invers ... (vezi toată discuția)