avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Bună ziua,
Anul trecut în luna mai mi s-a luat permisul de conducere pentru 30 zile . Am luat și am făcut contestație și am pierdut procesul . Pe data de 28 mai mi a fost trimisa decizia. Din câte știu am la dispoziție timp de 30 zile sa fac apel mai departe la tribunal. Întrebarea mea este următoarea : dacă m am decis sa nu mai fac apel și sa predau permisul cand ar trebui sa îl duc ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: all3x@ndra , utilizator 08:07, 8 Iunie 2021
In primul rind trebuie sa asteptati cele 30 de zile pentru expirarea termenului de apel (data raminerii definitive a hotaririi judecatoresti) si apoi mai aveti o perioada de 30 de zile in care sa predati permisul, in conformitate cu procedura de la art. 118 din OUG 195 /2002.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
latka, utilizator
Mai îmi vine vreo decizie finala acasă? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prinsă în menghină: când se predă permisul suspendat, în cazul contestării pv de contravenție? BiancaM29 BiancaM29 Hristos a înviat! Vă rog să mă lămuriți în primul rând dacă este legal ce urmează să vă povestesc. Mi-a fost luat permisul pe o perioadă de trei ... (vezi toată discuția)
Termen predare permis AbgaeSamtak AbgaeSamtak Buna ziua. Ma confrunt cu următoare situație. In luna august a anului trecut mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile pentru ... (vezi toată discuția)
Termen de predare a permisului de conducere david mihaela david mihaela Buna seara! Pe data de 09.06.2015 am pierdut procesul in care am contestat procesul verbal. Am fost la politie si mi s-a spus ca-mi trebuie decizia si sa dau ... (vezi toată discuția)