Am o problema la care sper sa imi dati un sfat pentru a o rezolva. In urma modificarii organigramei in institutia in care lucrez, am fost numita intr-un alt compartiment. Sunt multumita de acest lucru. Nu acelasi lucru pot spune despre o alta persoana din compartimentul in care am lucrat anterior. Aceasta doreste sa ocupe postul pe care sunt eu, ea ramanand in vechiul compartiment. In acest moment, face presiuni pe unde poate pentru a obtine acest lucru. Cum pot sa ma apar si sa imi apar postul? Se poate face acest schimb pe care si-l doreste ea? Va rog sa ma ajutati!
Numirea pe post s-a facut cu respectarea Legii nr. 188/1999, ceea ce, recunosc, ma mira. Dar, este o nota excelenta pentru institutia publica in care lucrati si pentru mine este un semn ca ceea ce doreste colega dvs. este putin probabil sa se intample.
Am scris mai sus in ce conditii se poate face mutarea dvs. pe un alt post. Singura modalitate de a "evita" acordul dvs. este mobilitatea dispusa in interes public, conform prevederilor art. 91, alin. (2), lit. c) coroborate cu cele ale art. 87, alin. (3) din Legea nr. 188/1999.
Repet, putin probabil sa se intample ce doreste colega.
O zi frumoasa! :)
Mutare
fneacsu
Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)