avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Documente de transport pentru marfa proprie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Documente de transport pentru marfa proprie

Buna ziua.

In situatia in care firma noastra detine 3 masini de distributie in parcul auto cu care achizitioneaza marfa si vinde apoi marfa proprie, ce fel de documente trebuie sa insoteasca aceste transporturi? Este nevoie de CMR in aceste cazuri?

Va multumesc.

Iulia Hribal
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 10:38, 22 Iunie 2017
pentru marfa proprie, doar foaia de parcurs si actele de insotire ale marfii(aviz sau factura)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont transport avril_dor avril_dor Sunt SRL platitor de TVA, inscris in ROI. Aduc marfa din Italia. Pentru a deconta transportul marfii ce acte am nevoie? Este de ajuns factura de transport sau ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat vyo-stefi vyo-stefi Am cumparat 150 de mc de lemne,am primit Factura si nu stiu daca firma respectiva trebuie sa i-mi dea si Aviz de insotire a marfi si daca eu trebuie sa semnez ... (vezi toată discuția)