avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajutor disperat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajutor disperat

Am cumparat 150 de mc de lemne,am primit Factura si nu stiu daca firma respectiva trebuie sa i-mi dea si Aviz de insotire a marfi si daca eu trebuie sa semnez pe avize. Pe factura a trecut nr. masini mele.
:((
Cel mai recent răspuns: vyo-stefi , utilizator 23:43, 26 Iunie 2012
Io zic ca nu e neaparat oricum ai factura ca sa dovedesti ca lemnele sunt in regula. Si pe factura e trecut mijlocul de transport, adica numarul masinii tale. Bineanteles ca nu strica sa ai si aviz de insotire a marfii da eu zic ca nu e musai cel putin din experienta proprie eu am lucrat si ca sofer si nu intotdeauna am avut si aviz.
Daca sunteti persoana fizica si auto va apartine, atunci nu este nevoie.
Daca sunteti SC si auto este inregistrata pe firma, atunci trebuie sa aveti aviz de expeditie si foaie de parcurs.
Da sunt sc si masina este pe firma. Ce ma intereseaza pe mine este daca el trebuie sa i-mi dea avizul pe marfa Findca la lemne sunt cu regim special pe care le iei de la ocolul silvic. Mesi pentru respunsuri.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru transport de lemne 3,5t e adyr adyr pentru transport lemne cu camioneta 3,5t ste obligatoriu si foaie de insotire a marfii sau e deajuns numai bon de lemne? (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac vyo-stefi vyo-stefi Am cumparat 150 de mc de lemne am primit o factura de 75 de mc pe firma sotului si o factura de 75 de mc pe firma mea. Eu si sotul la randul nostru am facut ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)