avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nu stiu ce sa fac
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nu stiu ce sa fac

Am cumparat 150 de mc de lemne am primit o factura de 75 de mc pe firma sotului si o factura de 75 de mc pe firma mea. Eu si sotul la randul nostru am facut cate o fila CEC de cate 7500 lei fiecare. Respectivul care ne-a vandut lemnele ne-a pus sa semnam pe facturi ca am primit factura si marfa nu stiu ce sa zic ca am primit caci lemnele nu le-am primit.Nu am luat decat sotul 34 de mc si nu mai sunt lemne,findca lemnele de ni-lea aratat de fapt nu erau ale lui. Eu acum nu pot sa i-i dau bani daca nu mi-am primit marfa.Am dat filele cec cu data scadenta.Nu stiu daca el trebuie sa faca dovada cu Avizele ca eu mi-am ridicat marfa, nu stiu ce este cu factura pe care am semnat. Dar totusi pe factura mea nu scrie cand mi-a expediat marfa ca pe a sotului. Ce pot sa fac in cazul asta?#-o#-o#-o#-o#-o#-o:oops:#-o
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:33, 28 Iunie 2012
Din relatarea Dvs. inteleg ca nu a existat un contract sau cel putin o comanda emisa de Dvs. din care sa rezulte cantitatile comandate, pretul, sortimentul, termenele de livrare si termenele de plata.
Consider ca cel mai bine pentru Dvs. ar fi sa invitati furnizorul la conciliere directa si sa stabiliti in scris termenele de livrare si sortimentul de lemn comandate (de preferat sa faceti concilierea directa inainte de termenul de scadenta al filelor cec)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

File cec vyo-stefi vyo-stefi Buna seara. Am si eu o problema cu file cec.Am cumparat 150 de merti cubi de lemne de la o firma, firma respectiva mi-a facut factura pe 75 de metri cubi mie ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat vyo-stefi vyo-stefi Am cumparat 150 de mc de lemne,am primit Factura si nu stiu daca firma respectiva trebuie sa i-mi dea si Aviz de insotire a marfi si daca eu trebuie sa semnez ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am incheiat in luna iunie un contract de vanzare-cumparare in care obiectul acestuia era ca societatea respectiva sa livreze o anumita cantitate de material ... (vezi toată discuția)