avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie minor

Buna seara.. pot sa ma casatoresc cu o fata minora care are 17 ani...? Multumesc...
Dar parinti sunt de acord...si fata.... a-ti spus ca nu s-a schibat si se poate totusi si la 16-17...in anumite circumstante
Daca sunt de acord parintii ( nu reiesea din ce ati spus pana acum), puteti, daca e de acord si instanta. Trebuie sa aveti un motiv temeinic.Cererea pt incuviintarea casatoriei se depune la judecatoria de pe raza domiciliului copilului.
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu o minora OVYBUB OVYBUB Buna ziua De cateva luni stau cu o minora care a inplinit varsta de 16 ani in aprilie eu em 22 ani. Si vreau sa ma casatoresc cu ea se poate cu acordul ... (vezi toată discuția)
Eu am 17 ani și iubita mea are 16, ne putem cununa civil? Daniel lungu Daniel lungu Eu am 17 ani și iubita mea are 16 ne putem cununa civil chear daca amândoi sunt minori (vezi toată discuția)
Bună ziua - condiții căsătorie minoră Alexandru anitoiu Alexandru anitoiu Am și eu o întrebare, O fata de 17 ani ce are copil se poate cununa? E o întrebare scurta.. Va mulțumesc. (vezi toată discuția)