avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exercitare exclusiva a autoritatii parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exercitare exclusiva a autoritatii parintesti

Am divorțat si am exercitare exclusiva a minorului (baiat) întrebarea mea este .îi pot da lu mama mea procura sa se duca în spania cu băiatul? Sau trebuie și de la tată procura?
Cel mai recent răspuns: Cecilia1984 , utilizator 10:21, 22 Iunie 2017
Nu e nevoie decat de acordul dvs.
La granită, mama dvs. va prezenta paşaportul copilului, acordul notarial semnat de dvs., hotărârea judecătorească originală cu ştampila de "definitivă" şi cazierul judiciar al dânsei. Este bine să aibă la ea şi o copie xeroxată a hotărârii judecătoreşti.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui minor din tara doar cu mama popescu emil popescu emil Ma numesc Popescu Dana sunt divortata si am un copil de 4 ani a carei custodie mi-a fost incredintata prin hotarare definitiva si irevocabila,eu sunt stabilita ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara a copilului incredintat definitiv si irevocabil unui parinte GHIGU GHIGU Buna seara! Sunt divortat din 2008 si ambii copii minori mi-au fost incredintati prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Dupa divort, fosta ... (vezi toată discuția)
la granita zeno19 zeno19 Am o prietena care lucreaza in Germania si ma rugat sa-i aduc si pe baiatul ei in vizita pentru citeva zile cind o sa merg eu. Care sunt acte de care am nevoie ... (vezi toată discuția)