avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termenul de retur 14 zile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termenul de retur 14 zile

Buna ziua.Am cumparat o motocoasa electrica online,mi-a fost adusa de curier si in momentul in care am incercat-o am constatat ca nu se ridica nici la 1/2 din ceea ce se stipula ca parametrii in fisa de prezentare.La 2 ore de la primirea ei am trimis Mail de retur catre Retailerul care avea fisa de prezentare si catre SRL ul care avea de vanzare aceste motocoase si care era partener al Retailerului.Raspunsul lor fara altfel de comentarii a fost "cererea de retur a fost RESPINSA" Am trimis la ANPC in clar si cu documente acesta situatie dar probabil ca voi astepta 75 zile un raspuns,daca va venii.Ce ar trebuii sa fac eu acum.Poate cineva amabil sa ma lamuresca?Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2017
florindanB, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:48, 22 Iunie 2017
Eu as trimite-o totusi inapoi, ca sa va incadrati in cele 14 zile. Raspunsul de la ANPC ar trebui sa vina in 30 de zile, nu 75.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit pentru un produs nou si mi-au trimis un produs defect, iar acum nu vor sa imi restituie banii!!!am cumparat un cuptor electric de la altex si l-am primit prin ... mirelasteica mirelasteica Am cumparat un cupltoe electric de la Altex si l-am primit prin curier, acesta avea mari defectiuni geam spart, bara indoita si am cerut returul , ori ... (vezi toată discuția)
Garanție și services Leordasu Leordasu Bună ziua, Am urmatoarea problemă: in luna aprilie am achiziționat online o motocoasă care am trimis-o în service pe 12 iunie și pe 22 iunie am ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani produs returnat Veerooniicaa Veerooniicaa Bună ziua. Ma puteți ajuta și pe mine cu recuperarea banilor unui produs cumpărat online și primit defect și spart? Pe scurt, am cumpărat un televizor ... (vezi toată discuția)