avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garanție și services
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garanție și services

Bună ziua,
Am urmatoarea problemă: in luna aprilie am achiziționat online o motocoasă care am trimis-o în service pe 12 iunie și pe 22 iunie am primit-o inapoi. Pe data de 6 iulie a apărut aceeași problemă pentru care a fost în service și prima dată, am făcut sesizare prin telefon, raspusul fiind"așteptați până veți fi sunat" , am tot așteptat până pe 14 iulie când am trimis un e-mail la care am primit răspuns după 2 zile că pot trimite în service doar motorul de la motocoasă și pe 17 iulie l-am trimis. Astăzi este 1 august și la alte sesizări pe care le-am făcut tot pe e-mail răspunsul a fost, "să aștept că o să fiu contactat când este gata"
Întrebarea este: ce pot să fac legal în situația aceasta? având în vedere că este perioada când am cea mai mare nevoie de cositoare, cumulat cu faptul că a trecut și cele 15 zile calendaristice de când am făcut sesizarea pt. service. Sau 15 zile calendaristice încep de când am predat-o curierului?
Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
Leordasu, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituire bani datorită depășirii termenului de garanție Memleak Memleak Bună ziua, Am vaga impresie că ceva nu se leagă în peripețiile unui produs trimis în garanție. Am achiziționat anul acesta din Carrefour un mixer ... (vezi toată discuția)
Produs in garantie - termen legal 15 zile LongJohn LongJohn Buna ziua, Recent, am achiztionat un produs de la un magazin online. Dupa o luna, a inceput sa nu mai functioneze corect, astfel ca, l-am trimis in garantie. ... (vezi toată discuția)
Termenul de retur 14 zile florindanB florindanB Buna ziua.Am cumparat o motocoasa electrica online,mi-a fost adusa de curier si in momentul in care am incercat-o am constatat ca nu se ridica nici la 1/2 din ... (vezi toată discuția)