avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor - plata CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor - plata CASS

Buna ziua,
Ma intereseaza unde se poate plati contributia de asigurari sociale de sanatate in cazul in care nu am venit in tara? Am nevoie de spitalizare si doresc sa platesc retroactiv pentru a beneficia de serviciile medicale de stat.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate SZABO PARASCHIVA SZABO PARASCHIVA Daca o persoana s-a inbolnavit, necesita spitalizare, operatie, dar nu lucreaza, nu este nici asigurat, nici coasigurat, trebuie sa plateasca toate ... (vezi toată discuția)
Despre pensii marinasimionescu marinasimionescu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca legislatia in vigoare prevede/mai prevede plata din proprie initiativa si in ce conditii a contributiilor la sistemul ... (vezi toată discuția)
Contributia la sistemul de pensii si la sistemul de sanatate Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Am terminat perioada de somaj si as dori sa stiu care este valoarea minima a contributiei la pensie si daca CAS-ul este obligatoriu de ... (vezi toată discuția)