avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE PROPRIETATE!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE PROPRIETATE!

BUNA ZIUA!DIN MOTIVE PERSONALE NU SUNT CASATORIT CU PARTENERA MEA DE VIATA (10 ANI);PT.ACELEASI MOTIVE TOATE BUNURILE MOBILE SI IMOBILE SUNT CUMPARATE PE NUMELE EI;NOI NU AVEM COPII IMPREUNA,SUNTEMI DIVORTATI(FIECARE LEGAL DE VECHIUL PARTENER) IAR DIN PRIMA CASATORIE EU AM UN BAIAT,IAR PARTENERA MEA(E VULGAR SA O NUMESC CONCUBINA)ARE 2 COPII,TOTI FIIND ADULTI!INTREBAREA MEA ESTE:CARE ESTE MODALITATEA LEGALA PRIN CARE IN CAZUL IN CARE PARTENERA MEA PLEACA DINTRE NOI INAINTEA MEA,BUNURILE IMOBILIARE, CARE ACUM SUNT PE NUMELE EI, SA POATA RAMANE IN FOLOSINTA MEA!PUN ACEASTA INTREBARE DEOARECE NU AM CONSTRUIT UN RAPORT DE CONVIVENTA PREA BUN CU FII EI(DIN DIVERSE MOTIVE-PRINCIPALUL FIIND DISTANTA CARE NE SEPARA-NOI TRAIM IN ITALIA DE MAI BINE DE 20 D ANI),IAR LIANTUL CARE EXISTA DISPARAND DINTRE NOI AR CREEA PROBLEME LEGATE DE MOSTENIREA ACESTOR BUNURI!VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 12:17, 25 Iunie 2017
Faceti un contract de constituire a unui drept de uzufruct

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj marius_boss marius_boss baiatul meu a stat cu o femeie 8 ani de zile nefiind casatoriti ,copii sau adresa impreuna . el a murit iar eu ca tatal lui nu stiu cat imi revine din ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Dan1977.05 Dan1977.05 Buna ziua. As vrea sa cumpar un apartament pe numele baiatului meu care este deja major, trecandu-ma in acte uzufruct. Eu am o cauza in curs in italia. Ar ... (vezi toată discuția)
Trăiesc în concubinaj și avem un copil. În cazul decesului ... Mario's Mario's Trăiesc în concubinaj și avem un copil.in cazul decesului concubinei am drept asupra casei sau neamurile sunt îndreptățite să moștenească?.... ... (vezi toată discuția)