avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba video in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba video in instanta

Buna seara! Astazi, in timp ce ma aflam intr-o frizerie, o persoana care a avut diferite motive personale, a inceput sa ma injure si sa ma ameninte pe mine si pe familia mea, iar eu am filmat o parte din acest scandal. Proba video este legala daca nu a fost facuta intr-un spatiu public?
Mentionez ca daca este nevoie de vreo aprobare din partea propietarului spatiului unde a fost facuta inregistrarea video, se poate obtine, pentru ca a asistat la scandal si a fost de asemenea deranjat de domnul acela.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CtrGabriel , utilizator 23:17, 9 Ianuarie 2018
Puteți cere administrarea acestei probe alături de proba cu martori și alte probe.
Daca de exemplu sunt intr-o institutie de stat respectiv o institutie care are tangenta cu publicul ,iar un angajat din cadrul acelei institutii este recalcitrant si iti adreseaza cuvinte jignitoare, iar eu ca un bun cetatean ce sunt l-am inregistrat cu un reportofon + filmare video are greutate in fata instantei ? Sau sa apelez la instanta doar dupa ce am facut reclamatie la locul unde isi desfasoara activitatea.(Si daca comisia de disciplina nu sanctioneaza angajatul? ). Merg dupa aia pe plangere penala, abuz in serviciu + purtare abuziva?

Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
CtrGabriel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe audio proces civil dana_toader dana_toader Buna ziua, As dori sa stiu daca proba audio poate fi folosita intr-un proces civil, respectiv o plangere contraventionala. Concret, m-am prezentat intr-o ... (vezi toată discuția)
Hartuire, discriminare vip2you17 vip2you17 Buna ziua de ceva timp sunt cu o viitoare nevasta si 2 copiii fiind divortata sora ei mai mare locuieste in alt bloc dar tot aproape de ea, si viitoarea ... (vezi toată discuția)
Legalitatea filmarii unui functionar public(politist) aflat in uniforma de serviciu intr- un loc public Vasilescus Vasilescus Buna seara.Cat de legal este ca un cetatean sa-l filmeze pe un politist aflat in uniforma intr-un loc public sa insiste ai filma fizionomia si apoi sa umple ... (vezi toată discuția)