avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie insotitor bolnav de cancer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie insotitor bolnav de cancer

Buna ziua,

Am o matusa bolnava de cancer la plamani (metastaza), la care se mai aduga si restul "greutatilor" care apar odata cu varsta (90 ani). Acum a fost internata in spital si urmeaza sa fie externata. Intrucat nu mai poate sa stea fara supraveghere, va rog sa-mi spuneti care este demersul pentru a intocmi dosarul pentru indemnizatia de insotitor.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Imprumut bancar pentru nevoi personale ancaemy ancaemy Am luat un imprumut in 2008 de 9000 ron pe termen de 8 ani,atunci fiind salariata. In prezent in urma unei boli cumplite(cancer) fiind si operata am fost ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil bolnav lili2003stoica lili2003stoica conform carui articol din care lege o mama (salariata) care are un copil de 3 ani trebuie sa stea internata cu el in spital atunci cand este necesar( sa ... (vezi toată discuția)
Vaduva, pensie de urmas iulianalili iulianalili buna ziua ,, am si eu o intrebare legata de pensionare sunt nascuta in data de 13 august 1961 si sunt vaduva sotul a lucrat la penitenciar si era la pensie ... (vezi toată discuția)