avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata utilitati conform contract incheiat intre ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata utilitati conform contract incheiat intre persoana juridica si persoana fizica

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:

Firma noastra a incheiat un contract de inchiriere cu o persoana fizica.
Conform acestuia suntem obligati sa platim "integral utilitatile la termen". Facturile sunt emise de catre societatea de furnizare pe numele proprietarului (persoana fizica).
In cursul lunii mai in acest spatiu am consumat energie electrica atat noi cat si proprietarul.
Acesta doreste sa achite partea lui de consum.
Avand in vedere ca e un singur contor, a fost emisa o singura factura.
Intrebarea mea este daca pot inregistra in contabilitate doar suma din factura care ne revine noua.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Facturare utilitati contract locatiune pers. juridica cu pers fizica avb_grup avb_grup Buna ziua Speta pe care vreau sa o supun atentiei dvs presupune mai multe paliere pe care am sa incerc sa le introduc treptat in discutieI. In esenta este ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)
Contract de utilitati. georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Lucrez la o societate care deruleaza proiecte cu finantare europeana. Pe un asemenea proiect, societatea a deschis un punct de lucru si a incheiat ... (vezi toată discuția)