avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incheiere contract de furnizare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incheiere contract de furnizare

Buna ziua.
De ce este obligatorie furnizarea contractului de vanzare- cumparare a locuintei pentru a obtine un contract cu enel, cu engie sau de telefonie ( "ca sa se ateste dreptul de folosinta a imobilului") din moment ce se prezinta furnizorului actul de identitate , care a fost obtinut de la politie si pe care nu il poti avea daca nu ai prezentat actul de vanzare cumparare a locuintei catre politia locala?

Sincer mi se pare un abuz.
Cel mai recent răspuns: amk1243 , utilizator 23:19, 25 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Perfect, dar in situatia in care eu nu ma regasesc pe contractul de vanzare - cumparare inseamna ca (daca nu am drept de proprietate) nu pot sa obtin de ex. un contract pentru telefon mobil, cablu, enel, gaz, apa, rebu si numai cel ce are un contract de vanzare cumparare ? Deci nu inteleg pentru ce motiv se solicita contractul de vanzare cumparare, pentru oricare din serviciile furnizate si enumerate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contractele de telefonie si cablu draftacristi draftacristi Buna ziua. Doresc sa pun o intrebare de interes general . Zilele acestea am fost contactat de cei de la Vodafone sa mi se propuna o noua varianta de ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Factura engie la un an după vânzarea apartamentului. noul proprietar nu vrea să o plătească, eu cu pot rezolva situția? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Am vandut un apartament in Februarie 2016. La un an si jumatate dupa, am primit o factura de gaze pe numele meu pentru perioada Decembrie ... (vezi toată discuția)