avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare document notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare document notarial

Buna ziua,

Doresc sa ma lamuresc in ce fel ma afecteaza un document notarial intre fostul proprietar,de la care am cumparat imobilul si vecini.
In urma cu ceva vreme,fostul proprietar si-a dat acceptul la notar pentru ca vecinii sa se branseze la reteaua de gaze.Pentru acest lucru nu a primit nici o plata sau alt avantaj.
Ideea este ca eu vreau sa renunt la acea teava de gaze care imi tranziteaza curtea.
Se poate face ceva in acest sens?
Mentionez ca eu nu am semnat nici un document legat de acest bransament,nici cand am cumparat casa si am facut actul de vanzare-cumparare nu a fost mentionat acest bransament.

Va multumesc pentru raspuns!
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: cristi_tnt , utilizator 19:04, 25 Iunie 2017
Vecinii s-au bransat la teava din curte sau au numai acceptul? Daca inca nu s-au legat incercati dvs sa faceti demersurile pt a renunta la conducta ce va tranziteaza curtea .Nu puteti pur si simplu sa renuntati la ea faca proiect sau accept de la E-on Gaz sau ce distribuitor aveti acolo.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iunie 2017
ContSters429609, utilizator
Buna ziua,
Vecinii sint bransati la mine in curte de mai multi ani in urma acceptului fostului proprietar.
Eu as vrea sa renunt la bransamentul lor pentru teava respectiva ma incurca foarte tare.
Asta ar insemna ca ei sa se branseze la conducta stradala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere retea de gaz FFMI FFMI In urma cu 7 ani am adus teava de gaz pe strada noastra impreuna cu 5 vecini. Am platit unei firme care se ocupa de extinderea retelelor de gaz. Acum s-au mai ... (vezi toată discuția)
Bransare conducta gaz aadynna aadynna buna ziua! vreau sa intreb daca ati avut un dosar pt o bransare la conducta de gaz fara acordul proprietarului . vreau sa chem in judecata pe cei de la e-on ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)