avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dispozitiv hotarare civila definitiva
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dispozitiv hotarare civila definitiva

Am o dilema si v.as ruga sa ma ajutati : In cazul in care prin hotararea instantei se dispune modificarea unui articol dintr-o decizie de stabilire a drepturilor salariale,
respectiv modificarea cuantumului (decizia fiind din iulie 2016), fără a se acorda si recalcularea / restituirea diferentelor salariale pentru perioada iulie 2016 - iunie 2017 (nu am cerut), instituția este obligata sa.mi recalculeze / restituie aceste diferente ? ; sau va trebui sa cer aceasta diferenta salariala printr-o altă acțiune in instanta ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 08:53, 24 Iunie 2017
Instanta nu da nimic in plus fata de ce ati cerut.Faceti alta actiune , n-aveti incotro!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iunie 2017
ContSters429609, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza venitul din arenda? hamarsold1985 hamarsold1985 Cum se calculeaza venitul din arenda? Venitul brut a fost 40324 lei, deducerea de 40 % a fost de 16130 lei, venitul net realizat a fost de 24194, iar ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine reancadrarea pe postul detinut anterior vanesa1969 vanesa1969 Mi s-a desfacut contractul de munca in anul 2016. Motivul a fost reducerea nr de personal. In anul 2017, directorului care a dispus concedierea mea, i-a ... (vezi toată discuția)
Cerere aditionala la contestatie concediere catalinp11 catalinp11 buna ziua. am facut o contestatie la o deczie de concediere prin care am cerut anularea deciziei si reincadrarea in functia detinuta. insa, am uitat sa ... (vezi toată discuția)