avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot obtine reancadrarea pe postul detinut anterior
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot obtine reancadrarea pe postul detinut anterior

Mi s-a desfacut contractul de munca in anul 2016. Motivul a fost reducerea nr de personal.

In anul 2017, directorului care a dispus concedierea mea, i-a fost anulata decizia de incadrare pe functia de director. Institutia a cerut in instanta, anularea unor acte administrative semnate de director, printre care si anularea deciziei mele de concediere si reanfiintarea postului din care am fost destituita. Instanta a aprobat acum 2 zile, aceasta cerere.

Intrebarea mea este cum pot sa obtin reancadrarea? Pot sa inaintez o cerere instantei, in care sa cer acest lucru, in baza hotararii judecatoresti? Am sanse sa obtin si drepturile salariale care mi s-ar fi cuvenit de drept, daca nu as fi fost demisa?

Ati mai intanlit asemenea cazuri?
Cum trebuie sa procedez?
Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
vanesa1969, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 7 Martie 2018
Cate conturi va mai deschideti pe acest Forum ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot ataca in instanta un act anulat de instanta, dar care a produs efect? Angelsy Angelsy Buna ziua! Am pierdut un proces pe litigii de munca in faza de apel. Hotararea e definitiva!!Mai exact mi s-a desfacut contractul de munca de catre un ... (vezi toată discuția)
Numai in romania se poate asa ceva raduallan raduallan Speta: un functionar public de conducere de la o institutie de control este destituit ca urmare a reorganizarii institutiei (printr-o hotarare de guvern s-a ... (vezi toată discuția)
Reîncadrare obtinuta in instanta Angelsy Angelsy Buna seara! In anul 2016, mi s-a desfacut contractul de munca. Am actionat decizia in instanta si am castigat in faza de fond. Institutia a introdus apel. ... (vezi toată discuția)