avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reîncadrare obtinuta in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reîncadrare obtinuta in instanta

Buna seara!

In anul 2016, mi s-a desfacut contractul de munca. Am actionat decizia in instanta si am castigat in faza de fond. Institutia a introdus apel. la aceasta data suntem in proces. Intre timp , institutia respectiva a fuzionat cu alte 2 institutii, personalul fiind asimilat in totalitate. Institutia nou creata, are o alta denumire.
Intrebarea mea este: daca voi castiga procesul in urma apelului, este vreo problema privind reancadrarea mea pe postul detinut anterior?
Mentionez faptul ca am cerut reancadrarea pe post si plata salariilor si a celorlalte drepturi. Exista riscul sa nu ma reancadreze si sa nu-mi recuperez drepturile salariale, pe motiv ca institutia nu mai exista?
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Angelsy , utilizator 18:37, 8 Decembrie 2017
Nu exista riscul , intrucat in cazul dvs va opera si prevederile Legii 67/2006.
Multumesc mult, pentru raspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot ataca in instanta un act anulat de instanta, dar care a produs efect? Angelsy Angelsy Buna ziua! Am pierdut un proces pe litigii de munca in faza de apel. Hotararea e definitiva!!Mai exact mi s-a desfacut contractul de munca de catre un ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat! DanielaH1968 DanielaH1968 Buna ziua! Am CIM suspendat de aproape 2 ani(in iunie ) . Cauza acestei suspendari a fost un dosar penal care ramas definitiv in anul 2015 luna mai.Este ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine reancadrarea pe postul detinut anterior vanesa1969 vanesa1969 Mi s-a desfacut contractul de munca in anul 2016. Motivul a fost reducerea nr de personal. In anul 2017, directorului care a dispus concedierea mea, i-a ... (vezi toată discuția)