Buna ziua! Am mostenit de la tatal meu o suprafata de teren pentru care am titlu de proprietate,carte funciara si schita cadastrala.Acest teren se afla in vecinatatea unui bloc ai carui locatari de la parter si-au amenajat gradini de zarzavat,flori si beciuri pe o parte din terenul meu,gradini pe care le-au ingradit cu garduri si porti de acces! Desi am facut sesizari la primarie si politie,au venit la fata locului dar au spus ca,deoarece este un teren privat nu pot interveni!Am trimis notificari celor patru locatari pentru eliberarea terenului,eu platesc impozit pe acest teren iar ei il folosesc,dar refuza eliberarea terenului!!! Va rog sa-mi spuneti ce cai legale de actiune am pentru intrarea in posesia terenului,obligarea lor la plata impozitului pentru perioada cat au folosit terenul si la ce costuri ajunge aceasta actiune? Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca, sa cereti eventual despagubiri pentru lipsa de folosinta si daca ocupantii nu se conformeaza de buna voie va trebui sa puneti in executare hotararea judecatoreasca. Bineinteles, ulterior va trebui sa imprejmuiti terenul.
Teren,curte a blocului
ili47
Suntem norocosi ,locuim in bloc cu 8 apatamente ,4 cu o camera +4 cu doua camere.In jurul bloclui este teren de 375mp !,gard ,poarta de fier realizat inca in ... (vezi toată discuția)