avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumpărare pt. un spatiu închiriat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumpărare pt. un spatiu închiriat.

As dori sa stiu cum pot proceda pt. a intra in posesia unui spatiu inchiriat de 26 ani, de la primarie. Ma pot folosi de uzucapiune la împlinirea termenului de 30 ani.?

Alte discuții în legătură

Invocarea uzucapiunii pentru un teren al primariei de care se servesc mai multe persoane Radu Lupascu Radu Lupascu Buna ziua ! Problema se pune in felul urmator : Sunt proprietar pe casa si terenul de sub ea din 1974. De la acea data pana in prezent am folosit terenul ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog despre uzucapiune tibik tibik Daca am posedat un teren cu casa (o curte) timp de 35 ani astfel: in primii 15 ani cat a mai trait proprietara de drept (cu acte) pe terenul respectiv, si ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesia unui teren Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Din primarie am primit informatia prin care daca am doi martori care sa declare ca sunt martori la faptul ca timp de 19 ani am utilizat un teren, ... (vezi toată discuția)