avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura 5 ani vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura 5 ani vechime

stiti cand se afiseaza pe site-ul CSM-ului solutionarea ordinei de zi din data de 24.09.2009?
sunt nerabdatoare sa aflu data examenului.
din 5 in 5 minute verific site-ul.
macar la ce ora se afiseaza de regula........va rog.
stiu ca astazi se va afisa pe toate site-urile.
nu mai pot sa astept.....:help:
multumesc!
Cel mai recent răspuns: evdochim_mariana2006 , utilizator 17:32, 25 Septembrie 2009
evdochim_mariana2006 a scris:

stiti cand se afiseaza pe site-ul CSM-ului solutionarea ordinei de zi din data de 24.09.2009?
sunt nerabdatoare sa aflu data examenului.
din 5 in 5 minute verific site-ul.
macar la ce ora se afiseaza de regula........va rog.
stiu ca astazi se va afisa pe toate site-urile.
nu mai pot sa astept.....:help:
multumesc!


Examenul va fi pe 15 noiembrie 2009 si vor fi 120 locuri:60 judecatori si 60 procurori.Azi se va afisam si pe site-ul Csm.
multumim
care este sursa ?
CSM
din interior ;) ?


am vazut in regulamentul privind organizarea concursului ca la cererea de insriere trebuie sa atasezi o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intreruperi in activitate
adica daca ai intrerupere in activitate nu te poti inscrie - ti se respinge dosarul sau ce urmareste aceasta declaratie ?

ce inseamna "intrerupere" in activitate ? poate fi vorba si de cazuri de suspendare ? ( concedii medicale , concedii de crestere copil ) sau incetarea contractului individual de munca , excludere din profesie , exercitarea altei profesii , cazuri de incompatibilitate ...?
in primul rand pe mine ma intereseaza daca am avut contractul supendat pt crestere de copil , inseamna "intrerupere "
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Am fost salariata unei societati de la care am avut imputernicire sa semnez in numele si pentru societate diferite contracte de vanzare-cumparare si distributie, precum si drept de semnatura in banca, in sensul ca puteam depune si retrage numerar si semna file cec si bilete la ordin.
Anul trecut, societatea respectiva, din lipsa comenzilor, nu si-a putut repecta la timp angajamentele de plata, insensul ca nu s-au decontat bilete la ordin emise de societate si semnatate de mine.
Ulterior, cativa furnizori au facut plangere ptr inselaciune, am fost audiata de politie si parchet, nu stiu inca pana acum ce rezolutie s-a dat.
Mentionez ca la politie si la parchet s-au depus fise de cont din care reiese ca dureaza de mai multi ani colaborarea cu firmele respective, de prin 2005 si 2006, s-a demonstrat ca rulajul anual cu rspectivele societati a fost pe parcursul anilor de miliarde, deci inselaciune nu exista, ci doar incapacitate de plata. Ideea este caplangeriloe au fost facute referitoare la mine personal, care am semnat contractele si bilete la ordin.
Intrebarea este: ar putea aceste incidente sa afecteze ceea ce CSM-ul numeste "buna reputatie", in cazul in care voi da examen ptr admitere, presupunand ca il si voi promova?

Alte discuții în legătură

Se organizeaza admitere magistratura ENGFULL ENGFULL http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/21_09_2009__26530_ro.htm ordinea de zi csm din 24 sept pct 6 spor la invatat (vezi toată discuția)
Admiterea in magistratura si buna reputatie wildrainbow wildrainbow Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Am fost salariata unei societati de la care am avut imputernicire sa semnez in numele si pentru societate diferite ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)