avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie

Ce temei de drept as avea pentru a putea cumpara un imobil , o cameră, pentru care plătesc chirie de mulți ani. Camera apartine comunei si in urma investițiilor facute de mine, cu acprdul primariei, am stabilit sa amortizam investiția prin scaderea chiriei din costul investiției, iar acum sunt semne ca primaria nu ar mai vrea sa prelungească contractul de închiriere. Ce optiuni am pentru a continua sa închiriez sau sa cumpăr acea cameră. Mentionez ca valoarea investițiilor efectuate de mine, depăseste 50 la sută din valoarea camerei. Am drept de preemtiune la cumpararea camerei?

Alte discuții în legătură

Se poate inchiria caminul de tineret cire35 cire35 Buna ziua.locuiesc cu chirie intr-un camin de tineretde 15 anii.acum caminul de tineret a fost luat in primire de primarie.acum 15 ani camerele erau intr-o ... (vezi toată discuția)
Contract de ichiriere spatiu camiha camiha O societate comerciala vrea sa inchirieze un spatiu -hala- pentru o anumita destinatie. Problema mea abia incepe: se vor face investitii mari pentru amenajare ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial rcapretieftin rcapretieftin Srl doresc sa inchiriez pe durata de 5 ani un spatiu comercial. Proprietarul il inchiriaza,insa el doreste si sa-l vanda. Daca eu inchiriez spatiul,si ... (vezi toată discuția)