avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Felicitari !!!!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Felicitari !!!!

Felicitari noilor colegi intrati in profesie, mult succes si vointa de fier in continuare !!!

=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

Alex Chiciu esti de trei ori invingator, o data prin perseverenta, a doua oara prin excelenta pregatire si a treia oara prin generozitatea cu care ti-ai oferit ajutorul multor colegi (cu care, de fapt, concurai=D>). Ai confirmat proverbul "ce nu te omoara, te face mai puternic". Sunt convinsa ca voi auzi numai de bine despre tine!!!!!! Mult noroc si o frumoasa cariera de "avocat de tip nou" :)
Cel mai recent răspuns: florentza , utilizator 17:28, 26 Septembrie 2009
=D>=D>=D>
Ce inseamna "avocat de tip nou"?
:D
Felicitari tuturor si mult succes !
:luck:

Din felul in care ai intrebat "simt" ca stii raspunsul foarte bine si asteptai, amuzat, doar confirmari :D. Este asa cum simti, exact ceea ce stii :)
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
dana2space, utilizator
multumesc dana!
salut Alex si felicitari
Si eu sunt unul dintre cei pe care i-ai ajutat si iti multumesc inca o data pentru asta,
As avea o intrebare, ai invatat dupa sintezele care circulau pe site, dupa cele care se gasesc pe site-ul admiterebarou sau din tratate.

Merci,
Cu respect,

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)