avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Felicitari !!!!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Felicitari !!!!

Felicitari noilor colegi intrati in profesie, mult succes si vointa de fier in continuare !!!

=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

Alex Chiciu esti de trei ori invingator, o data prin perseverenta, a doua oara prin excelenta pregatire si a treia oara prin generozitatea cu care ti-ai oferit ajutorul multor colegi (cu care, de fapt, concurai=D>). Ai confirmat proverbul "ce nu te omoara, te face mai puternic". Sunt convinsa ca voi auzi numai de bine despre tine!!!!!! Mult noroc si o frumoasa cariera de "avocat de tip nou" :)
Cel mai recent răspuns: florentza , utilizator 17:28, 26 Septembrie 2009
in principiu dupa cele de la admiterebarou si dupa unele lucrate de mine cu cativa colegi pornind de la cele de pe net si altele
Felicitari, Alex! =D>
Eu nu am reusit anul acesta pntru ca....nu am invatat suficient. Recunosc. Sper ca la examenul viitor sa fiu mai motivata.
Mult succes in viitor si sper sa ai clienti - pentru inceput, bineinteles :D- cati solicitanti de sinteze au fost pe forum! Si stiu ca nu au fost putini!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)