avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere PFA la finante
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere PFA la finante

Ati scris ca dupa radierea de la ONRC trebuie sa te duci la ANAF cu certificatul de inregistrare fiscală in original, dar acesta nu cumva va fi păstrat de cei de la ONRC atunci cand se face radierea la ei?
Cel mai recent răspuns: gid.2912 , utilizator 09:54, 26 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa radiere societate..... tuni tuni Dupa ce am obtinut Certificatul de radiere de la ONRC, ce formalitati am de facut la ANAF ? Ce Formular trebuie completat ? Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa la anaf andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreau sa inchid un PFA cu norma intreaga de venit,platitor de TVA inregistrat la ONRC.ce acte imi trebuiesc la ANAF ?si unde trebuie sa ma duc prima ... (vezi toată discuția)