avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre - Intreprindere individuala - impozit pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre - Intreprindere individuala - impozit pe norma de venit

Buna ziua,

De curand am solicitat deschiderea unei intreprinderei individuale, sistemul de impozitare ales fiind cel pe norma de venit. Insa am cateva neclaritati cu privire la:
- registrele/ documentele pe care ar trebui sa le completez, si implicit, care dintre acestea trebuie sa obtina numar de inregistrare de la ANAF.
- obligativitatea stampilei.

Ma puteti ajuta, va rog, in acest sens?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:41, 27 Iunie 2017
In acest caz se tine doar evidenta vanzarilor pentru a se vedea daca s-a depasit plafonul de trecere la TVA, de 220.000 lei/an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - depasire plafon tva ic-pfa ic-pfa Datele problemei: - sunt PFA pe norma de venit inscris in ROI deci implicit inregistrat in scopuri de TVA pentru servicii intracomunitare - prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Pfa - trecere la sistem real codew codew Sunt intreprindere individuala (PFA) la norma de venit M-am inregistrat de curand ca platitor de TVA, deoarece am un contract de prestare de servicii ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala neculaiemilian neculaiemilian Daca am o i.i cu norma de venit unde am inteles ca nu este obligatorie contabilitatea mai este necesar pe linga acel registru de incasari si plati si registru ... (vezi toată discuția)