Am dosar penal si sunt curios daca am sanse sa primesc viza de turist in america.
Eu deja avand cazarea asigurata mai putin biletul de avion. Daca puteti sa ma lamuriti as fi recunoscator.
depinde pentru ce aveti dosarul penal...depinde cat de grava este infractiunea si in legislatia americana. si depinde si in ce faza este procesul penal
Buna ziua, acum 16-17 ani, am fost arestat pentru o gluma proasta, am avut procesul, iar sentinta a fost Amenda Penala 100 lei. Amenda a fost latita pe loc, cazierul imi este curat, nu am alte antecedente. Vreau sa aplic pentru viza SUA de turist. Am citit pe site-ul ambasadei ca daca ai fost vreodata arestat indiferent cand si de ce trebuie declarat.
Problema e ca imi e frica ca daca declar nu voi mai putea obtine viza.
Ce ma sfatuiti sa fac ? avand in vedere ca este vorba de 16-17 ani si doar o amenda penala? Multumesc.
Green card
seliman
Cine cunoaste site-ul oficial pe care poti completa fisa individuala in vederea loteriei pentru green card ???
Ce parere aveti despre birocratia si tacticile ... (vezi toată discuția)
Viza sua - cazier
duikan
daca am cazierul pata pot pleca in america ? am chemare in america pentru a lucra la castiguri si alte activitati legate de teatru in care sunt ... (vezi toată discuția)