avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, respectare program minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, respectare program minor

Anul trecut in luna august sotia a parasite domiciliu cu minora. Pana in luna Martie anul current fetita a fost si la mine si la ea. In martie a venit cu propunerea sa facem o saptamana si o saptamana. Luna aceasta pe fond sa dat urmatoarele:
Domiciliu la mama si program de vizitare in prima si saptamana 3 din luna Luni 17-20 miercuri 17-20 si de vineri ora 17 pana duminica la 19 .
Fetita vrea si acuma acasa si este clar pentru mine ca la terminare programului ( nu va vrea sa plece sau doar cu circ) Ce pot face in cazul in care fetita refuza sa se intoarca? Acuma fiind obisnuita cat de cat cu o saptamana la mine o saptamana la mama.
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 14:37, 5 Iulie 2017
ati avut ordonnta presedentiala sau solutia este la divort?
daca este pe fond la divort uteti formula apel in 30 de zile de la comunicarea hotararii
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2017
Antoanela Geaman, Avocat
este pe fond
Atunci trebuie sa strângeți probe pentru apel si sa aveti un avocat bun in apel
Conteaza ce s-a cerut pana sa hotarasca instanta cum a vrut.

Ce pot face in cazul in care fetita refuza sa se intoarca?

O convingeti.
Mai puteti negocia cu mama sa ajungeti la o intelegere spre linistea copilului, puteti negocia in 3.
Formulați apel .

Alte discuții în legătură

Reședință alternanta copil Marian Lucaci Marian Lucaci Bună ziua, Am divorțat de 7 luni și am decis împreună cu fosta soție ca fetița noastră în vârstă de 8 ani să rămână la ea. Între timp mi-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita minori ContSters372480 ContSters372480 buna seara as avea si eu o intrebare avem si noi o executare silita pentru un minor de 6 ani tatal si bunici refuza sal dea si il influenteaza sa nu mearga ... (vezi toată discuția)
Eventual divort cu minor, domiciliul la tata sergiu1974 sergiu1974 Buna ziua. Sunt casatorit de 6 ani si avem o fetita de 5 ani si jumatate. la sfarsitul luni August sotia s a mutat la parintii ei cu fetita fara a avea un ... (vezi toată discuția)