avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Batran cu contract de intretinere viagera poate fi dus ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Batran cu contract de intretinere viagera poate fi dus la azil?

Buna ziua,
eu cu mama mea avem un contract de intretinere viagera facut cu matusa din partea mamei. Mama mea s-a imbolnavit, iar eu lucrez, nu are cine sa i acorde batranei micul dejun si pranzul. (Seara ajung eu la ea dupa ce ies de la serviciu). As putea sa o duc la un azil avand acest contract?
Cel mai recent răspuns: vmkriss , utilizator 14:22, 26 Iunie 2017
Depinde daca dorește Mătușa.daca nu dorește doar prin instanta
Va multumesc. O sa incerc sa vb cu matusa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o casă cu clauză de întreținere și uzufruct viager pentru două persoane. cum pot să rămân doar cu una în întreținere? krysti krysti Acum 2 ani am cumparat o casa veche la tara de la o matusa. Am facut intelegerea sa o luam si pe mama sa in intretinere cu contract vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Contract întreținere mada.t mada.t Buna seara. Am si eu o intrebare. Am cu bunica mea de 5 ani un contract de intreti ere. Din pacate, cu dansa nu mai pot sa ajung la nici o intelegere si m-am ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager Daniela99 Daniela99 Buna ziua tuturor. Ma aflu in urmatoarea situatie si incerc sa vad care ar fi solutia: In 2001 am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct ... (vezi toată discuția)