avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum pot renunta la o comanda semnata la sediul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum pot renunta la o comanda semnata la sediul furnizorului

Parintii mei au semnat o comanda la sediul unui furnizor pentru niste produse si i s-a transmis ca nu poate renunta la comanda decat dupa achitarea unei penalitati de 30% (lucru mentionat in comanda semnata). De asemenea este mentionat ca respectivul contract nu intra sub incidenta art 9 din oug 34/2014. Mentionez ca nu s-a efectuat nicio plata si nici nu a intrat in posesia vreunui produs. Totusi nu mai doreste produsele si vrea sa anuleze comanda fara plata unei penalitati.
Cum se poate proceda?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IuliaE , utilizator 10:03, 29 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
In comanda respectiva sunt articolele referitoare la modalitatea de plata si conditiile de livrare. In ceea ce priveste informarea asupra caracteristicilor produselor au fost informati verbal.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse personalizate NicoValcu NicoValcu Buna ziua, mi-am cumparat un produs personalizat si m-am razgandit. Mai pot face ceva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa infiintez un magazin online pe platforma ... ImOkBro ImOkBro Buna ziua. Doresc sa infiintez un magazin online pe platforma shopify. Ce firma este recomandata sa deschid ? Doresc sa stiu daca se poate si procentajul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract zepter Ioana1111111 Ioana1111111 Buna ziua, As dori sa stiu cum pot rezilia un contract de achizitie produs Zepter,semnat de mama mea in urma cu 2 zile.A platit 10% avans din valoarea ... (vezi toată discuția)