avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamare nereguli clinica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamare nereguli clinica

buna ziua am urmatoarea problema la care am nevoie de o parere am fost la medical de familie pt a cere o adeverinta care atesta ca sunt apt pentru munca.Iar doctorul a zis ca ma costa 30 lei daca ii dau lui in mana fara sa imi dea chitanta pt acei bani sau daca vreau bon sa platesc la receptia clinicii si ma costa 80 lei...daca vreau si bon/chitanta ....Ce pot face in aceasta situatie?unde pot face reclamatie?Mentionez ca aceea clinica este private.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:40, 26 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
daca ii dau lui in mana fara sa imi dea chitanta pt acei bani sau daca vreau bon sa platesc la receptia clinicii

Si dvs cum ati vrut ?
Aveti cum sa probati cele afirmate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consult la clinica privata - doctorul refuza sa-mi dea scrisoarea medicala Nyykk Nyykk Buna ziua, Am fost la o clinica privata la consult iar doctorul refuza sa-mi elibereze scrisoare medicala (cred ca asa se spune, sau raport, sau rezumat ... (vezi toată discuția)
Medic de familie: Pink_Martini Pink_Martini 1. trebuie asigurare medicala sa te inscrii la medic de familie? am vazut ca pe usa scrie cei nesigurati platesc 20 de lei. 2. pentru o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Informatii false trecute de medic in fisa medicala auto, cat. b cosming2018 cosming2018 Buna ziua, Am o chestiune, cu care ma confrunt. Am mers la o clinica privata, in vederea intocmirii fisei medicale necesare la preschimbarea permisului de ... (vezi toată discuția)