buna ziua ! am si eu o intrebare! am un dosar pe rol cu cei de la Kruk! am depus la dosar o cerere de anulare a taxei de timbru! cei de la judecatorie mi-au respins aceasta cerere pe data de 22.06.eu doresc sa platesc acum aceasta taxa de timbru pentru a se termina odata acest dosar.urmatorul termen este pe data de 29.06 .Pot sa ma duc maine sa o patesc si sa o depun la dosar?va multumesc
Am facut aceasta cerere pentru acordarea de sprijin juridic sau de scutire a taxei de timbru si mi-au respins-o!am termen de 5 zile de la comunicarea adresei privind respingerea cererii la o cerere de reexaminare ! Dar nu mai doresc sa continui aceasta actiune prinvind scutirea taxei! Pot sa o platesc maine si sa o depun la dosar ,pentru ca pe 29.06 este termenul de judecata?
Instanţa, potrivit OUG 80/2013 este cea care stabileşte şi pune în vedere reclamantului care este valoarea taxei de timbru datorate de către reclamant, acesta având obligaţia ca în termen de 10 zile de la primirea înştiinţării de plată să o efectueze. Dacă plata nu are loc în acest termen, cererea sa este anulată din oficiu, ca netimbrată, înainte de ajunge la judecata propriu-zisă.
taxa a fost initial stabilita la 1000 ron,,,,,dar eu am cerut scutirea ei.....acum pot sa o platesc dupa ce instanta mi.a respins cererea de scutire a ei?
Judecata
Ionut 81
Bunaziua am si eu un proces undema judec cu civeva pentru niste bani ,in acest dosar trebuie sa platesc taxa de timbru judicir de 2990 lei nu am de unde sa o ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheierii
ili47
Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare ,
Cand primeste ... (vezi toată discuția)