avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecata

Bunaziua am si eu un proces undema judec cu civeva pentru niste bani ,in acest dosar trebuie sa platesc taxa de timbru judicir de 2990 lei nu am de unde sa o platesc,am depus o cerere facuta de mine acasa unde am cerut sutirea de la plata taxei ,mentionez ca nu am depus formularul tip ssi mi-sa respins acasta cerere,cu specificatia sa depun o cerere de reexaminare ,am depus cererea,dupa care am primit acasa o adresa sa platesc taxa de timbru sau sa depun cerere de scutirea taxei ,am depus,joi am avut termen si mi-sa respins cererea de rexaminare definitiva ,intrebarea mea este ce potsa mai fac in aceast situatie,mi-sa respins si cererea de scutire sau decat cererea de rexaminare va multumesc.
Renuntati la dosar si faceti altul, luati avocat si faceti cererea ca lumea.
Sau adunati bani de taxa, nu stiu, cert e ca nu mai puteti ataca.
Daca prima cerere de scutire nu a fost facuta conform legii si insotita de actele care trebuie de obicei depuse, in mod normal a fost respinsa. Cererea de reexaminare va avea in vedere legalitatea masurii dispuse initial de instanta, indiferent ce acte mai depuneti dvs intre timp. Asadar este firesc sa vi se respinga si cererea de reexamninare.

Nu aveti decat posibilitatea de a lasa netimbrata aceasta actiune care se va anula din acest motiv si sa introduceti o noua actiune, daca nu s-a implinit termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie dorudrg dorudrg buna ziua ! am si eu o intrebare! am un dosar pe rol cu cei de la Kruk! am depus la dosar o cerere de anulare a taxei de timbru! cei de la judecatorie mi-au ... (vezi toată discuția)
Reexaminare cerere ajutor public judiciar Constantin-Sinel MARIN Constantin-Sinel MARIN Buna ziua! Ma mai ajutati si pe mine cu o informatie? :) In cazul unei cereri de ajutor public judiciar in care am solicitat scutirea de la plata taxei ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare taxa timbru ContSters374427 ContSters374427 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca o cerere de reexaminare taxa timbru poate fi stagnata sau prorogata legal, timp de 3 ani, adica sa nu i se dea un ... (vezi toată discuția)