avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Juridic
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Juridic

Buna seara.Pot fi despagubit in vreun fel de fosta sotie daca in ultimii 6 ani nu a lucrat,am lucrat doar eu sofer international in care in toti acesti ani am trimis peste 70.000 euro acasa.Ca detalii avem 2 minori iar casa este a ei primita ca donatie bun propriu in timpul casatoriei acum 3 ani.investitiile in apartament fiind minime in comparatie cu suma trimisa.Nu am chitante de nici un fel doar ceva extrase de cont pe numele ei cum ca a retras banii ca nu m am gandit vreodata ca ajung aici.voi fi despagubit in vreun fel??multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: C.Razvan , utilizator 20:54, 27 Iunie 2017
Pentru a va putea da un raspuns, ar fi nevoie de cateva lamuriri:
- aveti extrase de cont pentru intreaga suma de 70.000 euro?
- cand au fost operate retragerile de bani, inainte sau dupa divort?
- copiii sunt mari, urmeaza cursuri costisitoare?
Multumesc
Nu am extrase de cont pt.intreaga suma, pot justifica parte din ea prin statele mele de plata.sumele au fost ridicate in timpul casatoriei.copii sunt mici 7 ani si 2 ani.multumesc.
Ma poate ajuta cineva va rog cu o informatie?va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic C.Razvan C.Razvan Bună seara,va rog cineva în măsura dacă ma poate ajuta cu un răspuns. Ce șanse as avea sa fiu în vreun fel despagubit de soție după finalizarea ... (vezi toată discuția)
Restituire diurna the_power_25xxxx the_power_25xxxx Buna ziua. Am si eu o problema la care sper sa obtin cateva lamuriri. In perioada august2011-mai 2012 am lucrat sofer pe extern la o firma romaneasca. In ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facut retrageri bancare nefiind informat CatalinD06 CatalinD06 Buna ziua, Am intampinat azi o problema. Sunt jucator de pariuri sportive. Am un cont la o platforma online si am castigat niste bani zilele trecute. Dupa ... (vezi toată discuția)