avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Juridic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Juridic

Bună seara,va rog cineva în măsura dacă ma poate ajuta cu un răspuns. Ce șanse as avea sa fiu în vreun fel despagubit de soție după finalizarea divortului(avem 2 minori) eu lucrând afara și trimițând peste 70.000 euro în timpul căsătoriei, bani din care s au făcut investiții în apartamentul ei fiind primit ca donație de la părinții ei în timpul căsătoriei, creștere copiii etc,, plus o banca de 5000 euro pe numele meu, ea nelucrate în ultimii 7 ani cât a durat și căsnicia.Pot dovedi parte din suma cu extracte de cont în care ea a ridicat sumele de bani din contul meu, alte acte nu dețin. Multumesc

Alte discuții în legătură

Juridic C.Razvan C.Razvan Buna seara.Pot fi despagubit in vreun fel de fosta sotie daca in ultimii 6 ani nu a lucrat,am lucrat doar eu sofer international in care in toti acesti ani am ... (vezi toată discuția)
Juridic - divort, probleme cu locuinta C.Razvan C.Razvan Buna seara sunt in divort cu sotia din care am avut o actiune de evacuare pe care am castigat o.ma poate da afara ca asa am fost amenintat ca schimba iala si ... (vezi toată discuția)
Bunurile mostenite in timpul casatoriei globulet globulet ma numesc SIMONA, sunt casatorita, si as vrea sa stiu daca mama imi doneaza 5000 euro ii impart cu sotul dupa divort??nu pot face un act notarial prin care sa ... (vezi toată discuția)