avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM

Bună seara! Voiam sa întreb, căci nu am găsit nicăieri vreo menționare despre acest subiect, dacă proba medicala și cea psihologica sunt eliminatorii. Atât, mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: AndreeaCarvajal , utilizator 17:08, 27 Iunie 2017
dap
Știi cumva și în ce măsură? Vreau sa zic, psihologicul îl înțeleg, dar la proba medicala poți fi eliminat și dacă, sa zicem, suferi de diabet sau miopie sau alte lucruri irelevante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru la inaltime ancutacostel ancutacostel Rog sa imi spuneti , care sunt (conform legislatiei in vigoare) limitele de varsta, pentru a lucra la inaltime. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Alpinist utilitar dodo_oltean@yahoo.com dodo_oltean@yahoo.com Am cautat si nu am gasit nimic,poate ma indrumati unde trebuie sa caut sau imi expilcati cum sta problema,Stagiul de pensionare pentru un alpinst ... (vezi toată discuția)
Hipnoza - exista acte normative care reglementeaza aplicabilitatea? antipot antipot Vreau sa stiu ce anume spune legislatia romana despre hipnoza si aplicabilitatea ei. Pentru ca in america hipnoterapia a ajuns sa fie considerata o terapie, ... (vezi toată discuția)