am incheiat o intelegere cu KRUG in 2013 datorita unui credit bancar cesionat catre ei, kruk. nu am facut la vremea respectiva nici un fel de contestatie. iar eu am incheiat amiabil un contract inainte de a se prescrie creditul. intrebarea este
daca eu nu mai platesc banii catre kruk conform intelegerii ei vor incerca ca sa execute silit. atunci am sanse sa fac contestatie la executare sau ce pot face ca sa scap de ei?
multumesc anticipat
DonD
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
*In primul rind nu am inteles daca ati platit creditul
In al doilea rind de ce ati incheiat contractul inainte de a se prescrie creditul. Puteati sa il lasati sa se prescrie, si sa scapati de problema.
Da, vor incerca sa va execute silit pe bunurile pe care le aveti in proprietate, sau daca nu aveti pe salariu/pensie.
Contestatia la executare trebuia facuta in 2013. Acum, daca ati facut contractul cu ei, nu mai puteti contesta (cel putin asa stiu din ceea ce au patit alti prieteni de-ai mei care au avut de-a face cu ei)
am avut un credit de 3000 euro la Raiffeissen, din care am platit doi ani, abia 1000 euro. apoi am ramas fara serviciu iar raiffeissen l/a cesionat la kruk. dar, nu 2000 de euro si nu la valoarea din 2008 a euro ci 15000 ron plus dobanzi, comisioane etc. in 2013 am facut o intelegere cu kruk sa platesc lunar aceasta suma pretinsa. dar constat ca am fost inselata de kruk, si imi cer dublu. eu, acum, dupa patru ani de plata la kruk, am platit debitul principal restant. intrebarea era daca pot face ceva acum sa sistez definitiv platile, eventual actiune in instanta pe pretentii contra kruk si clauze abuzive impotriva raiffeissen
Legea prescriptiei
Mihai0809
Buna ziua!in anul 2008 am achizitionat un credit de la Pirreaus Bank iar incepand cu anul 2010 nu am mai reusit sa mai platesc,in 2012 mama mea a facut o ... (vezi toată discuția)