avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces auto la limita proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces auto la limita proprietatii

Sunt locatar in asmita gardens, iar accesul la scara blocului cu masina proprie este îngrădit de barieră. Detin loc de parcare in subteran nu si in suprateran. De ceva timp administratia a desființat postul de paznic la barieră, și accesul cu masina proprie sau taxi in masina proprie sau parcarea supraterana e aproape imposibil. Am discutat cu administrația dar nu vor sa audă. Mă gândesc să îi dau in judecată, pentru a restabili o ordine normală a lucrurilor. Există temei pe care ma pot baza sau trebuie doar sa accept această nedreptate.

Alte discuții în legătură

Complex rezidential: problema parcare MihaelaP1234 MihaelaP1234 Buna ziua, am cateva nelamuriri cu privire la legalitatea unei bariere montate ansablului rezidential unde locuiesc. Exista mai multe blocuri si sunt doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit informații la următoarele probleme: un bloc ... Maria2934 Maria2934 Buna ziua, Solicit informații la următoarele probleme: Un bloc nou format din 2 scări cu parcare subterana și parcare supraterana. Accesul in imobil se ... (vezi toată discuția)
Doar dezvoltatorul poate parca pe trotuar ? sorin_z sorin_z Buna seara, Incerc sa fiu cat mai la subiect ... asa ca va prezint ingredientele: - una bucata cartier rezidential (peste 1000 apartamente) - una bucata ... (vezi toată discuția)