avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatii necesare 4724 activitati la terti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatii necesare 4724 activitati la terti

Buna dimineata .am deschis firma cu cod principal 4724 comert cu amanuntul a paini si produselor zaharoase in magazine specializate . Doresc sa comercializez vata de zahar cat si alte produse zaharoase in speta dulciuri in cadrul evenimentelor organizate de persoane juridice private care se presupune ca detin autorizatie de la primarie. As dori sa aflu ce autorizatii imi trebuiesc .DSV stiu cu siguranta ca imi trebuie .dar de la primarie acord de functionare e necesar? Pot sa activez pe autorizatia beneficiarului? Cat despre DSP sau Mediu ?
Cel mai recent răspuns: Msmportal , utilizator 21:51, 27 Iunie 2017
La primarie mu sa spus ca in paza unei hotarari guvernamentale nu se mai autorizeaza 4724 cu activitati la terti .adica mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizari magazin burdusel liviu burdusel liviu Pentru un magazin mixt este neaparat nevoie de autorizare DSV si DSP? Daca eu sunt administratorul fimei si unic asociat , fata mea are voie sa vinda la ... (vezi toată discuția)
Pot vinde torturi, prajituri, cornuri? Paul Adrian Paul Adrian Buna ziua..Pot vinde torturi ,prajituri,cornuri doar la comanda,prin telefon sau website ul pe care il dețin pe codul caen 4791 ?avand obiect principal de ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen laborator sau cafenea? MituMarius07 MituMarius07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Doresc sa deschid o cafenea unei voi vinde produse de patiserie/cofetarie servirii unei cefele. ... (vezi toată discuția)